mangomums
I tisdags var jag ledig och då blev det storbak, mandelknäckebröd, müsli och
keso-ostkaka! Mandelknäckabrödet har blivit lite av en favorit och troligtvis
blir det ett till knäckebrödbak i veckan!

1 dl mandel
1 dl linfrö
1 dl sesamfrön
1 msk fiberhusk
2 msk smältsmör
½ dl vatten
½ tsk salt
Mixa ingredienserna i en matberedare, kavla ut på en bakplåtsklädd
plåt, grädda mitt i ugnen på 175 grader i 20 min, stäng av ugnen och låt
knäckebrödet stå i eftervärmen i ca 30 min, eller till det torkat!

Min müsli!
I morse var jag ute och gick 05.30 och knäppte av lite bilder på en otroligt vacker
morgon!



Har jobbat från 8-14 idag, efter det har jag och min syster vart och handlat och
har skaffat mig en ny frukostfavorit, mango & apelsin havredryck, MUMS är ordet!
Underbart god att bara dricka, ha i smoothies, eller varför inte till gröten?

Nu blir det lite mellanmål, sen springer jag bort till mitt andra hem och
tränar lite thaiboxning!
keso-ostkaka! Mandelknäckabrödet har blivit lite av en favorit och troligtvis
blir det ett till knäckebrödbak i veckan!

1 dl mandel
1 dl linfrö
1 dl sesamfrön
1 msk fiberhusk
2 msk smältsmör
½ dl vatten
½ tsk salt
Mixa ingredienserna i en matberedare, kavla ut på en bakplåtsklädd
plåt, grädda mitt i ugnen på 175 grader i 20 min, stäng av ugnen och låt
knäckebrödet stå i eftervärmen i ca 30 min, eller till det torkat!

Min müsli!
I morse var jag ute och gick 05.30 och knäppte av lite bilder på en otroligt vacker
morgon!



Har jobbat från 8-14 idag, efter det har jag och min syster vart och handlat och
har skaffat mig en ny frukostfavorit, mango & apelsin havredryck, MUMS är ordet!
Underbart god att bara dricka, ha i smoothies, eller varför inte till gröten?

Nu blir det lite mellanmål, sen springer jag bort till mitt andra hem och
tränar lite thaiboxning!
Kommentarer
Trackback